nedeľa 24. januára 2016

January Favorites

Ahoj!
Vítam Vás po trošku dlhšej dobe opäť pri novom článku, dnes to budú oficiálne prví obľúbenci tohto blogu. Budem sa ich snažiť robiť tak každý druhý - tretí mesiac, ale uvidím ešte :D
Enjoy!



KOZMETIKA

Väčšinou nemám obľúbený sprcháć, ale tento mám veľmi rada, preto sa snažím si ho šetriť aj keď sa mi to zatiaľ moc nedarí.  Je od Dermacolu a celý sa volá Aroma Ritual Mandarinkový sorbet. Vôňa mi úplne vyhovuje, pretože mandarinky mám veľmi rada. Keď sa sprchujem celá kúpeľňa krásne vonia :)
Ďalším produktom je telový sprej od Victoria´s Secret, o ktorom ste už určite niekedy počuli. Ja mám vôňu Mango Temptation. Viem, že to neni úplne vec na zimu, ale ja som s ním spokojná :)
Ďalej tu máme telové mlieko od Dove, toto má vôňu pistácií a magnolie. Vôňa je úplne krásna, konzistencia je krémová a rýchlo sa vstrebe. Môžem, skonštatovať, že toto mlieko je jedno z najlepších, aké som kedy mala. 
Čo sa týka dekoratívky, mám tu tento rúž od Essence v odtieňi 14 adorable matt. Farba je veľmi pekná, výrazná matná krvavo červená, skvelá na zimu.  Výdrž je tiež vcelku dobrá. 

Tento lak od Miss sporty som dostala na Vianoce a odvtedy som ho mala na nechtoch už dva týždne za sebou (samozrejme že som si ich musela dolakovávať :D). Má mať gélový lesk a výdrž 10 dní. Lesklý teda naozaj, je akurát že mi vydrží trošku menej, takých 6 dní. Farba je ale veľmi pekná, staroružová s nádychom béžovej.

                                              

OTHER STUFF

V poslednom čase som sa snažila sa zase vrátiť do môjho čítateľského režimu, keďže cez leto som prećítala možno 6 kníh, čo je žalostne málo :D Moja obľúbená bola ,,Denník poďobaného upíra". Je to akoby normálny denník chalana, ktorý rieši všetky problémy ako všetci tínedžeri po celom svete. Až na to že tento je upír :D Je celkom vtipná a príjemná na čítanie.


Tieto Lokai náramky nosím aspoň 2 - krát za týždeň, odkedy som ich dostala. Neviem čo iné sa k nim dá ešte popísať :D


Nadnes je to vśetko, užite si ešte zvyšok nedele :)
A. 

8 komentárov:

  1. Sprcháče od Dermacolu sú proste najlepšie...tam nie je o čom :) Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Victoria secret vůně chci zkusit!! :))
    www.plesatazpevacka.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rovnaký rúž vlastním a musím súhlasiť, má krásny odtieň! ��
    A ešte by som sa chcela spýtať - z kade máš prosím ťa ten sprej Victoria Secret? :)


    www.emmareyess.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mne tie essence rúže moc nedržia veru :(
    Drew's Beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. áno, tá výdrž je priemerná, zase samozrejme nemôžeme čakať žiadne zázraky :)

      Odstrániť